Hotell & Restaurang

Vi tillhandahåller personal till era verksamheter inom hotell och restaurang, vare sig det gäller stationära tjänster på plats eller enbart tillsyner och rondering.

PRISMA Security:

Bevakningsföretag, Vaktbolag, Säkerhetsföretag,

Security company som tillhandahåller:

Väktare, Vakt, Värd, Ordningsvakt, Security, Vakter, Värdar, Ordningsvakter, Säkerhetsvakter

stationära tjänster

Vi har entrévärdar, väktare och ordningsvakter som kan anpassas för era verksamheter inom hotell och restaurang. Vi kan även tillhandahålla nattportier för service, säkerhet och driftshållning nattetid. Ofta är det en bra idé att kombinera entrévärdar, väktare och ordningsvakter då de i samverkan med varandra kan arbeta bredare vid olika incidenter.

tillsyn & rondering

Vill ni att vi kommer och gör tillsyner och hälsar på er personal vid exempelvis ensamarbete  eller ronderar er fastighet när ni inte är på plats så har vi bra förutsättningar att ordna det. Vi gör även förbeställda utryckningar vid tidpunkter ni behöver oss som mest, vid exempelvis öppning eller stängning av butik.

Larm & utryckning

Vi tillhandahåller er med alltifrån inbrottslarm och kameraövervakning till personlarm och personliga trygghetslösningar. Vid ensamarbete i reception kan det exempelvis vara önskvärt med överfallslarm som går direkt till oss och polis. Ni kan såklart även ringa till oss om ni behöver stöttning vid mindre akuta ärenden.