top of page

Hotell & Restaurang

Vi har över 20års erfarenhet av att arbeta nära våra kunder i sammanhang så som event, evenemang, hotell, restaurang och krogar och på så vis byggt upp en mycket god förståelse över våra kunders verksamheter. Vi tillhandahåller personal till era verksamheter inom event, hotell och restaurang, vare sig det gäller stationära tjänster på plats med hjälp av värdar, ordningsvakter eller enbart tillsyner och rondering med hjälp av väktare.

Hyr vakt till hotell

Hyra vakter till hotell

Hyra värd till hotell

Hyra värdar till hotell

Hyra Ordningsvakt till hotell

Hyra Ordningsvakter till hotell

Hyra väktare till hotell

Hyra vakt till restaurang

Hyra vakter till restaurang

Hyra vakt till krog

hyra vakter till krog

Hyra vakt till event

Hyra vakter till event

Hyra ordningsvakt till event

Hyra ordningsvakter till event

Hyra väktare till event

stationära tjänster

Hyr entrévärdar, hyr väktare eller hyr ordningsvakter som kan anpassas för era verksamheter inom hotell och restaurang. Vi kan även tillhandahålla nattportier för service "nattvakt" , säkerhet och driftshållning nattetid. Ofta är det en bra idé att kombinera värdar, väktare och ordningsvakter då de i samverkan med varandra kan arbeta bredare vid olika incidenter.

tillsyn & rondering

Vill ni att våra väktare kommer och gör tillsyner och hälsar på er personal vid exempelvis ensamarbete  eller ronderar er fastighet när ni inte är på plats så har vi bra förutsättningar att ordna det. Tack vare våra väktare kan ni även göra förbeställda utryckningar vid tidpunkter ni behöver oss som mest, vid exempelvis öppning eller stängning av butik.

Larm & utryckning

Vi tillhandahåller er med alltifrån inbrottslarm och kameraövervakning till personlarm och personliga trygghetslösningar. Vid ensamarbete i reception kan det exempelvis vara önskvärt med överfallslarm som går direkt till oss, våra väktare och polis. Ni kan såklart även ringa till oss om ni behöver stöttning vid mindre akuta ärenden så ser vi till att skicka väktare till er.

bottom of page