top of page

Evenemang & Konserter

Våra vakter, värdar och ordningsvakter ser till att era tillställningar blir trygga och säkra, både för allmänhet och besökare men också för era anställda. Dels använder vi oss av olika typer av värdar / security men också av ordningsvakter och väktare.

Vi kan även tillhandahålla

sjukvårdspersonal samt andra säkerhetslösningar specifikt för era ändamål och behov.

Vi tillhandahåller:

Event vakt

Event vakter

Event värd

Event Värdar

Event Väktare

Event vakt

Event vakter

Event ordningsvakt

Event ordningsvakter

Event sjukvård

Event sjukvårdare

OV Stadion.jpeg

Entrévärdar

Våra entrévärdar ger ett varmt välkomnande i entrén till dina evenemang och tillställningar! De arbetar utefter era önskemål och kan med fördel kompletteras med våra vakter / väktare & ordningsvakter.

Publikvärdar

Vid konserter och evenemang med mycket publik krävs det ofta extra resurser för att hålla ordning på publik och scenområde. Publikvärdar jobbar med folkmassor genom dialog och information samt sköter ackreditering kring scenområde och backstage. 

Servicevärdar

På ställen där det förekommer mycket folk i form av gäster eller besökare vill man gärna ha servicevärdar som är behjälpliga med service, biljettscanning och information. Våra servicevärdar passar perfekt när ni vill nå ut till större folksamlingar och då ni behöver utöka era egna resurser. 

ordningsvakter

På områden där man vill skapa extra trygghet är våra ordningsvakter ett säkert alternativ. De ser till att den allmänna ordningen efterlevs genom att arbeta aktivt och förebyggande mot ordningsstörningar och berusning. Våra ordningsvakter är dessutom sjukvårdsutbildade vilket bidrar till extra säkerhet bland besökare och personal. Vi rekommenderar kombinationen av vakter, väktare, värdar i samband med ordningsvakter för att säkerställa en heltäckande lösning.

bottom of page