Värdar

Våra värdar kompletterar er personal där ni behöver det. Vare sig det gäller att ge ett varmt välkomnande i entrén eller vara behjälpliga med exempelvis ackreditering, ger de ett professionellt intryck vid era tillställningar. Våra värdar står för service och säkerhet och kan med fördel kombineras med våra ordningsvakter.

Vi erbjuder värdar för alla typer av tillställningar! Nedan följer de vanligaste kategorierna.

PRISMA Security:

Bevakningsföretag, Vaktbolag, Säkerhetsföretag,

Security company som tillhandahåller:

Väktare, Vakt, Värd, Ordningsvakt, Security, Vakter, Värdar, Ordningsvakter, Säkerhetsvakter

Entrévärdar

Våra entrévärdar ger ett varmt välkomnande i entrén till din restaurang, nattklubb eller varför inte ditt event! De arbetar utefter era önskemål och kan med fördel kompletteras med våra ordningsvakter.

Publikvärdar

Vid konserter och evenemang med mycket publik krävs det ofta extra resurser för att hålla ordning på publik och scenområde. Publikvärdar jobbar med folkmassor genom dialog och information samt sköter ackreditering kring scenområde och backstage. 

Servicevärdar

På ställen där det förekommer mycket folk i form av gäster eller besökare vill man gärna ha servicevärdar som är behjälpliga med service och information. Våra servicevärdar passar perfekt när ni vill nå ut till större folksamlingar och då ni behöver utöka era egna resurser.

Trygghets-värdar

På områden där man vill skapa extra trygghet bland besökare och allmänhet är våra trygghetsvärdar ett utmärkt alternativ. Det kan röra sig om allt från kollektivtrafiken till större evenemang dit allmänheten har tillträde. Denna funktion kompletteras ofta med ordningsvakter.